Skip to content
Rundvisninger og ture hos FOF København

Spansk i København – niveau A2-B1

Spansk i København – niveau A2-B1

Vi besøger en række steder i København og øver undervejs det spanske sprog. I klasseværelset bruger vi vores oplevelser som udgangspunkt for samtaler, øvelser og evt. små oplæg.

Undervisningen vil bestå af fem undervisningsdage i klasselokale kombineret med udflugter rundt i byen. Vi starter i FOF Københavns lokaler i Nørregade og lærer første gang hinanden lidt at kende, mens vi snakker forløbet igennem – på spansk naturligvis. Derefter veksler undervisningen mellem besøg på københavnske museer, bydele og madmarkedet Torvehallerne og undervisning i klassen, hvor vi taler om vores udflugter samt forbereder os til næste tur.

Programmet lyder:

Onsdag 15/3: Undervisning i Nørregade.

Onsdag 22/3: Statens Museum for Kunst – i udstillingen ser vi nogle af de spanske værker af bl.a. Picasso og taler lidt om kunst.

Onsdag 29/3: Undervisning i Nørregade.

Onsdag 12/4: Rosenborg Slot – vi besøger riddersalen med tronstolene og de tre løver af sølv og kronjuveler, mens vi taler om monarki i Danmark og Spanien.

Onsdag 19/4: Undervisning i Nørregade.

Onsdag 26/4: Torvehallerne KBH – her går vi en tur i hallerne og taler om Torvehallernes historie og arkitektur. Vi smager også på tapas og sammenligner markedet i København med markedskulturen i Spanien.

Onsdag 3/5: Undervisning i Nørregade.

Onsdag 10/5: Nordhavn – oplev den nye livlige bydel i København. Vi går en lille rundtur og taler om bydelen undervejs.

Onsdag 17/5: Undervisning i Nørregade.

I forløbet skal vi selvfølgelig arbejde med det spanske sprog, ligesom vi inddrager grammatik efter behov. Men kurset udelader de traditionelle undervisningsbøger. Teorien tager typisk udgangspunkt i emner omkring stedet, vi har besøgt eller skal besøge. Fokus er på at styrke ordforråd og spanske vendinger og gloser samt at tale om dem i naturlige situationer.

Kursusprisen er inkl. adgang til Rosenborg Slot og Statens Museum for Kunst samt tapas for 100 kr. i Torvehallerne.

Undervisning i sprog

SPROG

Se alle aktuelle kurser