Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-14. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Lær spansk hos FOF København

Spansk - lynkursus - niveau A2-B1 konversation

Spansk - lynkursus - niveau A2-B1 konversation

En uge med det spanske sprog i centrum.

Kan du allerede tale og forstå spansk på et grundlæggende niveau, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i spansk niveau A1 eller A1+?

Lynkurset i spansk er for dig, der gerne vil arbejde intensivt med at forbedre din mundtlige sprogfærdighed i en uformel og afslappet atmosfære.

Hvordan foregår undervisningen?

Der vil være stor fokus på de udfordringer, du har, når du taler spansk. Vi vil arbejde med udtale, udvidelse af ordforråd og med generelt at højne dit niveau. Vi træner sprog med udgangspunkt i tekster, lyd og billeder for at læse, høre og tale sproget. Vi samtaler om dagligdags emner, men oplever også den spanske kultur og den spansktalende verden i ord og billeder.

Kursusindholdet kan delvist målrettes imod spansk til brug på arbejdspladsen og på studiet. Det kan også bruges som overordnet genopfriskning af sprogkundskaberne, hvis du er på vej til Spanien eller Latinamerika.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Undervisning i sprog

SPROG

Se alle aktuelle kurser