Skip to content
Lær thai hos FOF København

Thai - niveau A2

Flere og flere danskere drager til Thailand, og oplevelserne bliver helt anderledes, hvis man har et elementært kendskab til landets sprog og kultur. Kurset er en god forberedelse til din ferie eller forretningsrejse i Thailand, hvor du ønsker at begå dig på simpelt thai. 

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus repeterer vi basal talefærdighed og laver dialogøvelser på et mere avanceret niveau. Vi arbejder med et lille, praktisk ordforråd, så du kan klare dig i dagligdags situationer, og du får samtidig en indføring i thailandsk historie, kultur og samfundsforhold. Du får udvidet dit ordforråd, forbedret din udtale og bliver klædt på til fx at fortælle om dig selv og købe mad på et marked via små dialoger. Vi arbejder videre med grammatikken.

Hvem er målgruppen?

Har du allerede en kendskab til thai, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i thai for begyndere eller niveau A1 og har med begrænsede forudsætninger svarende til 50-60 timers undervisning? Thai niveau A2 er for dig, som allerede kan forstå meget enkle ytringer, når folk taler langsomt og tydeligt. Du kan føre enkle samtaler i et langsomt tempo med et mere nuanceret ordforråd. 

Ring gerne til underviseren (engelsktalende) vedr. niveau. Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Undervisning i sprog

SPROG

Se alle aktuelle kurser