Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-14. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Lær tyrkisk hos FOF København

Tyrkisk - begyndere

Tyrkiet er et af danskernes foretrukne rejsemål, og oplevelserne bliver helt anderledes og får ekstra perspektiv, hvis du har et elementært kendskab til landets sprog og kultur. Det giver dig langt flere oplevelser og muligheder undervejs. Du kommer derfor langt med at kunne de allermest basale gloser, når du rejser rundt i Tyrkiet.

Hvordan foregår undervisningen?

Vores kurser i tyrkisk for begyndere er for dig, der intet kendskab har til sproget. Med andre ord, så starter vi helt fra bunden. I undervisningen har vi fokus på dagligdagsvendinger og lette dialoger, så du kan begå dig på rejsen. Du lærer at indlede en samtale og introducere dig selv. Vi øver forskellige situationer, så du fx er klædt på til at spørge om vej eller bestille mad på restaurant. Du får en praktisk indføring i udtale, grammatik og sprogets opbygning. Undervejs får du indblik i Tyrkiets kultur, historie og samfundsforhold. 

Ring gerne til underviseren for vejledning om valg af niveau. Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Filtrér
Undervisning i sprog

SPROG

Se alle aktuelle kurser