Skip to content
Lær tysk hos FOF København

Tysk - lynkursus - begyndere

Tysk - lynkursus - begyndere

Deutsch zum Anfassen. Er du interesseret i at lære tysk, og forstå et af de mest talte europæiske sprog? Som helt nybegynder og uden sproglige forudsætninger kan du deltage på dette tyskkursus. Du kommer langt med at kunne de allermest basale gloser, når du rejser rundt i Tyskland og andre fransktalende lande.

Undervisningen

Vores superintensive ugekursus i tysk for begyndere er for dig, der intet kendskab har til sproget. Med andre ord, så starter vi helt fra bunden. I undervisningen har vi fokus på talefærdighed og udtale, så du kan begå dig på rejsen. Vi træner god udtale, forståelse for sprogets opbygning og sikkerhed i at anvende et lille, elementært ordforråd.Du lærer at indlede en samtale og introducere dig selv. Vi øver forskellige situationer, så du fx er klædt på til at spørge om vej eller bestille mad på restaurant.

Du bliver introduceret til den helt grundlæggende grammatik, men uden at terpe. Det vigtigste er, at du kommer i gang med at tale. Undervejs vil du også få et indblik i den tyske kultur og hverdagen i landet.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Undervisning i sprog

SPROG

Se alle aktuelle kurser