Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-14. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Lær tysk hos FOF København

Tysk - niveau A1

Deutsch zum Anfassen. Er du interesseret i at lære tysk, og forstå et af de mest talte europæiske sprog? Med få sproglige forudsætninger kan du deltage på dette tyskkursus. Du kommer langt med at kunne de allermest basale gloser, når du rejser rundt i Tyskland og andre tysktalende lande.

Hvordan foregår undervisningen?

Vores kurser i tysk for A1 er for dig, der ikke har det store kendskab har til sproget. Med andre ord er det for deltagere, der har lært lidt tysk, men har svært ved at bruge sproget aktivt. I undervisningen har vi fokus på talefærdighed og udtale, så du kan begå dig på rejsen. Vi træner god udtale, forståelse for sprogets opbygning og sikkerhed i at anvende et lille, elementært ordforråd, så du kan indlede en samtale og introducere dig selv. Vi øver forskellige situationer, så du fx er klædt på til at spørge om vej eller bestille mad på restaurant uden meningsforstyrrende fejl.

Du bliver introduceret til den helt grundlæggende grammatik, men uden at terpe. Det vigtigste er, at du kommer i gang med at tale. Vi arbejder med aktive dialogøvelser mellem kursisterne. Undervejs vil du også få et indblik i den tyske kultur og hverdagen i landet.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Filtrér
Undervisning i sprog

SPROG

Se alle aktuelle kurser