Skip to content
Lær tysk hos FOF København

Tysk - niveau B1

Har du allerede kendskab til tysk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i tysk niveau A2+?

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus øger du dit ordforråd og forbedrer din talefærdighed, når vi læser lette bøger, korte tekster, hører sange og kigger på billeder sammen. Vi fokuserer på hverdagssprog, så du er klædt på til at begå dig i mange sprogsituationer i Tyskland. Med dialog-øvelser og rollespil lærer du at formulere dig om personlige oplevelser og indtryk. Vi lægger vægt på det talte sprog og tager hånd om grammatiske emner i takt med, at vi får brug for det.

Undervejs vil du også få et indblik i den tyske kultur og de politiske forhold.

Hvem er målgruppen?

Tysk niveau B1 er for dig, som kan forstå hovedindholdet i almindelige dagligdags emner, hvor sproget er klart og præcist, og du kan deltage aktivt i samtalen. Du forstår hovedindholdet i radio- og tv-udsendelser, der berører aktuelle emner eller emner, der har din personlige interesse, hvis der tales langsomt og tydeligt. Du forstår tekster, der er skrevet i dagligdags sprog eller er arbejdsrelateret, og kan selv udfærdige enkle typer af breve, fx takkekort eller en invitation. 

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Filtrér
Undervisning i sprog

SPROG

Se alle aktuelle kurser