Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked, før alle efterårets hold bliver lagt online 19. juni.

Kursus i arkæologi med undervisere Finn Ibsen og Lars Danielsen

Bliv amatørarkæolog – lær at bruge metaldetektor

Bliv amatørarkæolog – lær at bruge metaldetektor

Har du lyst til at vide mere om at gå med metaldetektor og finde historiske fortidsminder – og måske endda danefæ?

Lær at bruge metaldetektor til at finde oldtidsfund Find oldtidsfund i den danske jord – bliv amatørarkæolog Bliv amatørarkæolog – kursus hos FOF København
Undervisernes udstyr og egne fund.

At gå med metaldetektor er en fantastisk afslappende naturoplevelse, og her på kurset vil der også blive vist eksempler på de mest almindelige fund, man kan forvente at gøre. Den danske jord er rig på fund fra både bronzealder, jernalder og vikingetiden. Hør hvordan det er at mærke suset, når historien kommer op af mulden!

Vil du finde danefæ og oldtidsfund – kursus i amatørarkæolog hos FOF København Find historiske fund med metaldetektor Find oldtidsfund – kursus i amatørarkæolog hos FOF København
Undervisernes egne fund.

Du får en grundig introduktion til, hvordan du kommer i gang med denne spændende hobby, du får eksempler på, hvad du kan finde, viden om de vigtigste værktøjer (udstyr, kort, registrering via DIME, hjemmesider etc.) samt de gældende formelle (og uformelle) regler på området. 

Find oldtidsfund i Danmark Find oldtidsfund med metaldetektor Find danefæ – kursus i amatørarkæolog hos FOF København
Undervisernes egne fund.

Vi tager efter nærmere aftale på holdet på tur til en mark uden for København, hvor du kan få mulighed for selv at søge efter historiske fortidsminder – enten med egen detektor eller med en, du låner og deler med de andre deltagere. Fordeling af tider og aftale om evt. samkørsel ordnes i klasseværelset første mødegang.

UDELIV OG HOBBY

Se alle aktuelle kurser