Skip to content
Lær at spille Bridge hos FOF København

Bridge og skak

Lær at spille bridge og skak – bridge og skak for begyndere

Vil du lære at spille bridge og skak og få en hobby for livet? Så har vi kurserne til dig, der bor i og omkring København. Vores kurser arrangeres i samarbejde med erfarne instruktører og eksperter i området.

Vores kurser i bridge og skak skal være både lærerige og underholdende, derfor lægger vi vægt på en venlig og afslappet atmosfære. Alle, der har lyst til at udforske strategiske spil og nyde selskabet med andre spillere, er meget velkomne på vores kurser.

Skak

Det klassiske brætspil har fascineret mennesker i århundreder med dets dybde, strategi og taktiske udfordringer. Spillet spilles på et 64-felters bræt, hvor to spillere konkurrerer om at kontrollere hinandens konger. Skak kræver dybdegående strategisk tænkning, forudseenhed og taktisk finesse, hvilket gør det til en intellektuelt udfordrende og berigende spil for spillere i alle aldre og niveauer.

Bridge

Er du mellem 13 og 90 år, og kan du kende forskel på hjerter 6 og spar 9, så kan du lære at spille bridge.

Bridge er et spændende kortspil, der spilles af fire spillere fordelt i to hold. Formålet med bridge er at kommunikere med din partner gennem budgivning for at afgøre, hvilket kontrakt der skal spilles, og derefter spille dine kort bedst muligt for at opnå det ønskede resultat. Bridge er for dig der ønsker at fordybe sig i et komplekst of belønnende kortspil, der har også udfordrer dine kommunikation- og samarbejdsevner.

Vores kurser i bridge for begyndere er arrangeret i samarbejde med verdens største bridgecenter, Blaksets Bridgecenter i Søborg.

Tilmelding til bridge- og skakkurser

Læs mere om vores bridge- og skakkurser for begyndere herunder. Har du spørgsmål om kurserne, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller hej@fof-kn.dk

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér