Skip to content
Udeliv hos FOF København

Hundetræning – unghunde 5-12 mdr.

Hundetræning for hunde 5-12 mdr.

På dette kursus vil vi udelukkende arbejde med positive træningsmetoder ud fra adfærdspsykologiske principper, herunder klassiske og operante metoder. Du vil få redskaber, så du kan lære at forstå din hunds adfærd bedre og redskaber til et godt samarbejde mellem din hund og dig. 

Opsummering af almindelig hverdagslydighed såsom indkald, "nej", at gå pænt i snor og "sit", "dæk", "stå" og kontakt. Desuden mental aktivering, klikkertræning, target træning, miljøtræning, lydtræning, kropskontrol, balance samt tips og tricks. Du lærer også teori om hunden, dens behov, adfærd og sprog. Hver gang er der tid til spørgsmål og egne ønsker og problemstillinger.

Værd at vide

Vi træner på offentligt tilgængelige arealer, hvor der kan forekomme forstyrrelser fra forbipasserende, men det bruger vi som en del af oplæringen. Træningen foregår altid i med hunden i snor.

Medbring

Første gang vi mødes, bedes du medbringe vaccinationsattest samt dokumentation for den lovpligtige ansvarsforsikring udvidet med ansvar vedr. deltagelse i hundetræning. Kræver din hund særlig hensyntagen bedes du kontakte underviseren inden kursets start.

UDELIV OG HOBBY

Se alle aktuelle kurser