Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Udeliv hos FOF København

Sejlerkurser

Kurser i navigation og sejlads – lær at sejle og få et duelighedsbevis

Elsker du at sejle og ønsker du at lære selv at stå bag roret? Så er det en god idé med et duelighedsbevis. Hos os kan du tage et kursus, der fører dig frem til den teoretiske del af prøven til duelighedsbeviset. Vores underviser kan desuden vejlede med hensyn til, hvor du også kan få instruktion til den praktiske del af prøven. Lær at sejle og bliv dus med din båd.

Hvilke kurser skal jeg tage for at lære at sejle og få duelighedsbevis?

For at lære at sejle og gå op til duelighedsprøven skal du tage det teoretiske kursus i navigation. Her lærer du alt om søvejsregler, nødsignaler og lydsignaler, og vi ser på søkort og beregner positioner og fart. Men du skal også lære den praktiske sejlads. Og når du har bestået prøver i både teori og praktik, får du dit duelighedsbevis. 

Hvordan tilmelder jeg mig jeres kurser i sejlads og navigation?

Se vores kurser i sejlads og navigation nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér