Skip to content

Kataloger

Hos FOF København udgiver vi ikke længere vores trykte program, men fortvivl ikke, for vi har erstattet det med vores online kataloger som du altid har lige ved hånden. Se vores nyeste kataloger på denne side og find inspiration blandt vores mange hold og aktiviteter i hele hovedstaden.

Sommerkatalog – udvalgte kurser for maj, juni, juli og august 2021

Efter nogle mørke vintermåneder i lockdown, står vi klar til at byde dig velkommen tilbage til aftenskolen med en perlerække af spændende aktiviteter hen over sommeren. Vi glæder os til endelig at kunne samles igen om faglig fordybelse og lærerige fællesskaber – så lad lysten drive værket og forkæl dig selv med en oplevelse, der udvider din horisont og gør livet lidt større. Bliv inspireret i vores store sommerkatalog, der byder på sommerkurser, rundvisninger og ture for store og små. 

Det skal være trygt for dig at gå på aftenskole – og din sikkerhed kommer naturligvis i første række, når vi genåbner aftenskolens aktiviteter. Derfor følger vi til enhver tid myndighedernes anbefalinger og tilrettelægger vores sommeraktiviteter, så vi passer bedst muligt på hinanden undervejs.  Foredrag og debat – udvalgte kurser forår 2021

Selv om meget ikke er som det plejer lige for tiden, håber vi at du vil være med til at se fremad og planlægge det sene forår sammen med os. Vi har udvalgt nogle spændende foredrag og debatter – også online, som du kan melde dig på allerede nu. Alle arrangementer gennemføres naturligvis i henhold til de gældende retningslinjer og vi har inddelt kataloget pr. måned, så du kan planlægge, hvornår du ønsker at komme tilbage til aftenskolen.

 

Rundvisninger og ture – udvalgte kurser for april, maj og juni 2021

Vi har udvalgt nogle spændende udendørs rundvisninger og ture som du kan melde dig på allerede nu. Aktiviteterne gennemføres naturligvis i henhold til alle gældende retningslinjer og vi har inddelt kataloget pr. måned, så du kan planlægge, hvornår du ønsker at komme tilbage til aftenskolen.


Forårets fulde program – samlet inspirationskatalog

Bliv inspireret til et aktivt og inspirerende forår i vores store katalog fyldt med mere end 2.000 kurser, ture og foredrag for både børn, unge, familier og voksne.

Se alle forårets aktiviteter

Hop direkte til det område der interesserer dig mest. Se vores store udvalg denne sæson i hele hovedstaden.