Skip to content

Kataloger

Hos FOF København udgiver vi ikke længere vores trykte program, men fortvivl ikke, for vi har erstattet det med vores online kataloger som du altid har lige ved hånden. Se vores nyeste kataloger på denne side og find inspiration blandt vores mange hold og aktiviteter i hele hovedstaden.

Efterårskatalog 2021 – mere end 2.000 kurser, foredrag og ture i København og hele hovedstaden dette efterår

Efter en lang nedlukning higer vi alle efter et normalt efterår. Derfor har vi glædet os ekstra meget til at præsentere jer for efterårssæsonens mange spændende kurser, foredrag og ture. Vi lukker op for fællesskabet, samværet og læringen som aftenskolen er så kendt for. Så hvad vil du lære i efteråret 2021? Bliv inspireret i vores store efterårskatalog, der byder på kurser, rundvisninger og ture for store og små.

Det skal være trygt for dig at gå på aftenskole – og din sikkerhed kommer naturligvis i første række, når vi mødes til aftenskolens aktiviteter. Derfor følger vi til enhver tid myndighedernes anbefalinger og tilrettelægger vores aktiviteter, så vi passer bedst muligt på hinanden undervejs.

 

Minimagasin med udvalgte kurser, foredrag og ture i efteråret 2021

Vores minimagasin omdeles i tusindvis af eksemplarer i uge 31. Hvis du ikke modtager et, kan du finde det på vores undervisningssteder eller læse det online her. Bemærk at magasinet kun præsenterer et lille udvalg af vores mange aktiviteter.

Se alle aktiviteter

Hop direkte til det område der interesserer dig mest. Se vores store udvalg denne sæson i hele hovedstaden.