Skip to content

Kursuskoordinator

Vi søger en ny kollega

Er du glad for logistik, administrative opgaver og processer? Kan du sikre en høj kvalitet og excellent service? Vi mangler en erfaren og struktureret kursuskoordinator til vores Drift & Administrationsafdeling.

Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver

Som kursuskoordinator, i FOF Københavns Drift & Administration, får du ansvaret for at booke og administrere de offentlige lokaler i København, Frederiksberg og Tårnby ifm. planlægningen og afviklingen af vores kurser og foredrag.

Du får til opgave at sikre overblik over lokalemulighederne i de nævnte kommuner, sikre booking indenfor givne deadlines, håndtere evt. aflysninger og sikre videreformidling internt ift. planlægningen af vores aktiviteter, samt tilsikre adgang for vores undervisere og kursister ¬– og meget andet. Funktionen indebærer bl.a. også, at du fysisk besøger mange undervisningssteder løbende, for at sikre, at undervisningsstedet kan benyttes til en given aktivitet hos FOF København og holder dig ajour med nye muligheder for lån af lokaler mv.

Du vil, udover dette, blive en del af vores Callcenter og varetage en del andre administrative opgaver i forbindelse med den generelle daglige drift af vores kurser og foredrag.

Du skal bl.a. varetage:

 • daglig telefonbetjening i vores Callcenter i vores telefoniske åbningstid
 • håndtering at kursustilmeldinger dagligt – både telefonisk, personligt og online
 • skriftlig og telefonisk kontakt til deltagere, kursussteder og undervisere
 • booking, styring, overblik og administration af offentlige lokaler i København, Frederiksberg og Tårnby
 • korrekturlæsning
 • øvrige administrative driftsopgaver

Du er en holdspiller, som kan se værdien i at sparre og involvere andre. Samtidig skal du kunne arbejde selvstændigt, tage initiativ og være en afslutter. Det er vigtigt, at du har en struktureret tilgang til opgaveløsningen, kan bevare overblikket, kan gennemskue processer/håndteringer og brænder for god kundeservice, så vores kunder, undervisere og samarbejdspartnere oplever en professionel og serviceminded betjening.

Du vil referere til chefen for Drift & Administration.

Din profil og dine kompetencer – du:

har en relevant uddannelsesmæssig baggrund

 • har erfaring fra administrativ funktion
 • har praktisk flair og forståelse for lokalefunktion og -indretning
 • har udpræget ordenssans, arbejder systematisk og struktureret og har blik for detaljen
 • udpræget kendskab til Excel
 • kan yde den optimale kundeservice eksternt og internt – selvom der er travlt
 • har øje for optimering af administrative processer
 • er superbruger af MS Office og besidder en høj grad af datadisciplin
 • har gode kommunikative evner og skriver fejlfrit dansk
 • kan begå dig på engelsk i skrift og tale
 • er en holdspiller og påtager dig ansvar

Bemærk at arbejdet med vores kurser og foredrag betyder mange deadlines, hvilket kræver at du kan bevare overblikket – også når det går stærkt.

Vi tilbyder

På kontoret er vi 31 kolleger som brænder for at lave Danmarks bedste aftenskole, sammen med vores mere end 900 undervisere og foredragsholdere.

Stillingen er på 37 timer med arbejdstid i tidsrummet 07.30-17.30 (flexordning), og ønskes besat senest 1. oktober 2022. Arbejdsstedet er vores kontor i Carlsberg Byen på Vesterbro i København.

Er du interesseret?

Send hurtigst muligt din ansøgning og dit CV samt evt. andre relevante dokumenter til job@fofkbh.dk senest 3. juli 2022.

Der afholdes samtaler i uge 33.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anja Refstrup Lyng på tlf. 4596 0102 (fredage kl. 13-15).

Om FOF København

FOF København er en aftenskole, som tilbyder folkeoplysende voksenundervisning i København, Frederiksberg, Tårnby, Dragør, Lyngby, Rudersdal, Gladsaxe og Gentofte. Vi udbyder årligt 6.000 kurser og foredrag, ledet af 900 undervisere og foredragsholdere, som står klar til at formidle netop deres passion til kursisterne. Som landets største aftenskole, spænder vores udbud bredt: Fra det højaktuelle foredrag om tidens store debatemner, over kurser i sprog, kommunikation, madlavning og motion, til kreative kurser, musik- og sangundervisning. FOF Københavns virksomhed er folkeoplysning. Vi tilbyder det enkelte menneske undervisnings- og fritidstilbud, der indeholder både læring og oplevelser.