Skip to content

Der er i øjeblikket forsinkelse på bekræftelsesmail efter køb på op til 12 timer. Har du kontaktet os via mail? Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt og senest inden 3 hverdage.

Online undervisning hos FOF København

Online undervisning

Online undervisning – motion og sprog

Tag et aftenskolekursus online og få ny viden og inspiration uanset, hvor du er. Eneste forudsætning for at deltage i undervisningen er, at du har en computer med kamera og mikrofon samt en god internetforbindelse. På denne side kan du læse mere om det tekniske og få hjælp til de spørgsmål, du måtte have.

Undervisning online – hvordan fungerer det?

Onlineundervisning skaber et koncentreret læringsforløb, hvor undervisningsformen naturligt er struktureret lidt anderledes end til et klassisk aftenskolekursus. Samtidig rummer onlineundervisning i dag også muligheder for en række af de læringsmetoder, som bruges i en fysisk baseret undervisning. F.eks. kan underviseren dele klassen, så deltagere kan lave opgaver sammen to og to eller i mindre grupper i dele af undervisningen, hvor der så efterfølgende kan samles op med hele holdet. Derudover kan underviserens skærm og lyd deles og fungerer på den måde som tavle.

På det enkelte kursus kan du læse mere om, hvordan formen er på netop det.

Og hvad med det tekniske?

Forberedelse

Det eneste, du har brug for, er en computer med webcam og mikrofon samt en god internetforbindelse. Det kan også være en fordel at have et headset for at undgå ekko.

Vores onlineundervisningen foregår via programmet Zoom, som er meget brugervenligt. Du kan med fordel installere Zoom inden kursusstart, men det er også muligt at logge på direkte via browseren. Har du ikke prøvet Zoom før, er det en god idé at have det installeret og testet af før kurset. Zoom kan hentes her til computer, eller du kan hente det på telefon og tablet via App Store eller Google Play.

Lige inden undervisningen

Inden start vil du modtage link af underviseren med indkaldelse til kurset. Log på fra en computer, tablet eller smartphone ca. 10 min. før afholdelsen af kurset. Når du har klikket på Zoom-linket, så hav tålmodighed og vent et øjeblik, før du gør andet.

Typiske spørgsmål til start via computer: Hvis der efter et minuts tid bare står "launching", når du forsøger at logge på, så prøv at trykke på "Download and run Zoom" (står med blåt nederst til højre i "launching"-vinduet) – også selvom du måske har Zoom installeret på din computer i forvejen. Bliver du spurgt om "join with video", så sig "ja" til dette. Bliver du spurgt om lyd, skal du trykke "join with computer audio".

Til undervisningen

Du må gerne have dit kamera tændt, når vi starter undervisningen, så din underviser kan se dig. Underviseren vil ved kursets start fortælle, om det forventes, at du har dit kamera og mikrofon tændt, samt hvordan du skal markere for at kunne stille og svare på spørgsmål. 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på adm@fofkbh.dk eller på tlf. 4596 0115.

Fjernundervisning

Undervisning når og hvor du vil! Du bestemmer helt selv, hvornår du tager disse kurser, og derfor skal du ikke tænke på datoen, som står på holdkortet herunder. Tiden er din egen.

INSPIRATION

Foredrag og debat

Se eller gense tidligere arrangementer gratis her.