Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online 13. december.

Frederiksberg kommune

Et samarbejde med Frederiksberg Sundhedscenter om opfølgningshold efter genoptræning


I samarbejde med Frederiksberg Sundhedscenter tilbyder FOF København specialhold for borgere, der har brug for et opfølgende tilbud efter endt genoptræning eller forløb i sundhedscenteret.

Træningstilbuddene foregår i Frederiksberg Sundhedscenter, på Dronningensvej 4 eller i Frederiksberg Hospitals Døgnrehabilitering. Alle steder er der træningsmaskiner til rådighed. Underviserne er fysioterapeuter eller afspændingspædagoger.

FOF Københavns specialhold i Frederiksberg Kommune

I samarbejde med Frederiksberg Sundhedscenter udbyder vi følgende holdtyper i Frederiksberg Kommune: Blandede Senior Fitness hold, KOL-træning, Træning i Maskiner, XL-hold, balancetræning, hold med fokus på boldlege eller bevægelse til musik, samt yoga efter stress eller kræft.


Læs mere

Download brochurerne herunder og læs mere om om de hold, vi tilbyder i Frederiksberg Kommune i samarbejde med Frederiksberg Sundhedscenter.Vil du vide mere?

For nærmere information og tilmelding kontakt fagkonsulent Elizabeth Ulrich Brydesen på tlf. 45 96 01 25 eller eub@fofkbh.dk


Frederiksberg Kommune logo

Hensyntagende motion hos FOF København