Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i juni, før alle efterårets hold bliver lagt online 21. juni.

Rundvisninger arkitektur

Arkitektur i verdensklasse

Arkitektur i verdensklasse

Arkitekterne er de nye rockstjerner, og nye prestigiøse byggerier dukker op som breaking news og former vores kultur og selvforståelse. Vores kompetente arkitekturomviser Frederik Lindskov viser dig det seneste nye byggeri og sætter det ind i områdets og byens historie. Hvis du er nysgerrig på det nyeste, interesserer dig for arkitektur og vil se byen knopskyde, brydes ned og genopstå, kan du følge med her.

Foråret byder på besøg i to eksklusive hotelbygninger: Charlottetårnet og NH Collection – det såkaldte "ørkenfort", der er blevet transformeret til et luksushotel på kanten af Knippelsbro. Du kan som altid gå på oplevelse i Københavns forskelligartede bydele – tag f.eks. med til Amager, hvor skandalebyggeri gnubber skuldre med noget af det bedste – og som noget nyt tager vi dig med til Lyngby til den gamle by og BaseCamp.

Vi offentliggør løbende nye rundvisninger. Følg med her på siden!

Læs mere om rundvisninger nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Denne video kan du kun se, hvis du accepterer alle cookies.