Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-18. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Rundvisninger arkitektur

Oplev arkitektur

Oplev arkitektur i verdensklasse i hovedstaden

Arkitekterne er de nye rockstjerner, og nye prestigiøse byggerier dukker op som breaking news og former vores kultur og selvforståelse. Vores kompetente arkitekturomviser Frederik Lindskov viser dig de seneste nye byggerier og sætter dem ind i områdets og byens historie. Hvis du er nysgerrig på arkitektur og vil se byen knopskyde, brydes ned og genopstå, kan du følge med her!

I 2024 kan du bl.a. opleve Nordø og The Silo eller Taghaverne og Sydhavn. Hør mere om og oplev Carlsberg Byens ældre perler som står blandt det moderne nybyggeri samt det nye rekreative område Operaparken i København. Vi tager også en tur i Københavns nye Cityringen metro, og du kan også tage på flere interessante ture på opdagelse i byens rum. Vi kaster desuden et blik hen mod Kronborg i Helsingør, som er en del af UNESCO's verdensarvsliste.

Vi offentliggør løbende nye rundvisninger, så følg med her på siden!

Læs mere om rundvisninger nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fof-kn.dk.

Filtrér
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Denne video kan du kun se, hvis du accepterer alle cookies.