Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
gif af cyklist der cykler forbi havnen

Havneringen rundt – på cykeltur med Frederik Lindskov

Havneringen rundt – på cykeltur med Frederik Lindskov

Næsten al københavnsk byudvikling de seneste 10 år er sket langs vandet mellem Nordhavn og Sydhavn. Vi starter cykelturen med havbrise i håret ved Inderhavnsbroen i Nyhavn og cykler mod Sydhavn via Slotholmen og Bymilen.

Vi kører til Amagersiden ved Slusen og tilbage til startstedet over Nokken, Islands Brygge og Christianshavn. Undervejs stopper vi op ved en stribe udvalgte destinationer og hører om de forskellige bygninger og byrum. Bl.a. BLOX og Lille Langebro, Bølgen og Per Kirkebys skulpturer ved Nykredit, det nyistandsatte KB32 ved Bymilen, BIGs kaktustårne ved Dybbølsbro, Allerhuset på Havneholmen samt områdets nye skulptur af Gillian Wearing og »Ørkenfortet« på Christianshavn. Vi slutter turen, hvor vi begyndte, tæt på Broens gadekøkken.

På cykeltur med Frederik Lindskov

København er en cykelby. Dagligt krydser flere cyklister end biler indre by og hele tiden opstår ny cykelinfrastruktur. På en række cykelture tager arkitekturguide Frederik Lindskov os med rundt i byen set fra cykelstyret. På cykel kan vi krydse bydele og se byen i større linjer.

Bemærk: Al færdsel er på eget ansvar.

Praktiske oplysninger

Varighed: ca. 2 timer afhængigt af dagsformen og trafikken.

Distance: ca. 12 km.

Startsted: Inderhavnsbroen (i Havnegade).

Slutsted: Inderhavnsbroen (Christianshavnssiden).

Tag med FOF København på tur

RUNDVISNINGER OG TURE

Se alle aktuelle ture