Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-18. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Cykelture med FOF København: Skandalebyggeri

Skandalebyggerier i byen – på cykeltur med Frederik Lindskov

Skandalebyggerier i byen – på cykeltur med Frederik Lindskov

Vores hovedstad knopskyder og ændrer form i disse år. Faktisk skal vi helt tilbage til Christian den 4. for at opleve noget lignende. Med så mange og så store byggeprojekter i gang, vil der uundgåeligt ske fejl. Men lige nu er der nærmest tale om et boom i skandaler. Hvad skyldes det?

Vi skal se på eksempler som Kulturcenter Kildevæld på Østerbro med sin buede facade og utallige eksempler på byggesjusk. Det bliver også til helt grelle eksempler som Niels Bohr-Bygningen på Jagtvej. Fadæsen, som på en katastrofeskala for byggerier er en ren kategori 5 og Njals Tårn, som med sin beton, der ikke kan bære, sprænger skalaen. Så sæt dig til rette i sadlen, og kom med på skandaletur – og vær forberedt på at blive behageligt forarget.

På cykeltur med Frederik Lindskov

København er en cykelby. Dagligt krydser flere cyklister end biler indre by og hele tiden opstår ny cykelinfrastruktur. På en række cykelture tager arkitekturguide Frederik Lindskov os med rundt i byen set fra cykelstyret. På cykel kan vi krydse bydele og se byen i større linjer.

Bemærk: Al færdsel er på eget ansvar.

Praktiske oplysninger

Varighed: ca. 2 timer afhængig af dagsformen og trafikken.

Distance: ca. 10 km.

Startsted: Østerbrogade på hjørnet til Sionsgade.

Slutsted: Njals Tårn, Njalsgade, Amager (tæt på Metrostation Islands Brygge).

Tag med FOF København på tur

RUNDVISNINGER OG TURE

Se alle aktuelle ture