Skip to content

Størstedelen af vores aktiviteter – med få undtagelser – er fortsat nedlukkede og genåbner tidligst i perioden 21. april til 21. maj, afhængig af aktivitetens type. Nærmere information om genåbning følger.

Læs mere her
Busture og sejlture med FOF København

Busture og sejlture

Oplev Københavns største arkitekturperler fra vandsiden, tag på sejltur i den svenske skærgård eller besøg Skovtårnet, Vikingemusset eller besøge Sprogø på en forårsdag. FOF København kuraterer bus- og sejlture for naturelskeren, som vil ud, og for kulturforbrugeren, der vil læne sig tilbage og have det hele med. Oplevelsen begynder, når bussen sætter i gang og vores professionelle guider tager ordet.

Hos FOF København bestræber vi os på at skabe ture, hvor alle stop føjer sig ind i en samlet fortælling. I foråret kan du bl.a. glæde dig til turen til det nyåbnede Holmegaard Glasværk og stige på top-ti-bussen til et udvalg af københavnske arkitekturperler, du bare skal se.

Læs mere om busture og sejlture nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

Filtrér