Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Besøg Stevns Klint Experience – på busture med FOF København

Stevns Klint Experience og Koldkrigsmuseum Stevnsfort

Stevns Klint Experience og Koldkrigsmuseum Stevnsfort

Kom med på sansemættet tur med historie og natur, der går under huden. Bussen afgår fra Hellerup, og du bliver kørt lige til døren ved to af Sydsjællands største attraktioner.

Besøg hos Stevns Klint Experience – busture med FOF København Besøg hos Stevns Klint Experience – på busture med FOF København

Vi starter med en times rundvisning på oplevelsescentret Stevns Klint Experience, hvor du kan beundre Danmarks eneste UNESCO-beskyttede klint. Klinten er kendt for sine smukke lag af kridt og sjældne fossiler, og på en rundvisning hører vi om klintens geologi og historie. Der bliver også tid til at nyde den smukke udsigt over Østersøen.

Besøg Stevns Klint Experience med FOF København

Første stop er nu afrundet, og du vil få serveret en lækker sandwich i bussen, mens vi kører mod vores næste stop. Efter frokosten er vi klar til at gå under jorden og indtage Koldkrigsmuseum Stevnsfort, hvor du får en specialguidet tur i de gamle tunneller, der er gravet ud i undergrundens beskyttende kridtfjeld. Der er 10 grader i det underjordiske fort, så det er en god idé at medbringe en varm trøje.

Kom med på rundvisning i Koldkrigsmuseum Stevnsfort med FOF København Kom med på rundvisning i Koldkrigsmuseum Stevnsfort med FOF København

Under rundvisningen på Koldkrigsmuseum Stevnsfort får du en unik mulighed for at lære om Danmarks rolle under Den Kolde Krig og se nogle af de hemmelige rum og tunneler, der blev brugt til at beskytte Danmark mod en mulig sovjetisk invasion. På museet vil du se en række spændende artefakter, herunder våben, uniformer og kommunikationsudstyr, og vi hører også om den daglige rutine for soldaterne på fortet og ser, hvordan livet var på det top-hemmelige sted. Efter en dag fyldt med spændende oplevelser er der god tid til at fordøje de nye indtryk, når vi kører dig sikkert retur til København.

Rundvisning på Koldkrigsmuseet Stevnsfort med FOF København Bustur til Koldkrigsmuseum Stevnsfort med FOF København

 

Værd at vide

  • Turen er inkl. to rundvisninger og entreer til begge museer. 
  • Sandwich fra Stevns Klint Experiences café til frokost.
  • Der er kun 25 pladser og god plads i bussen.
Tag med FOF København på tur

RUNDVISNINGER OG TURE

Se alle aktuelle ture