Skip to content
Rundvisninger og ture hos FOF København

Slow Art på Statens Museum for Kunst

Slow Art på Statens Museum for Kunst

Har du brug for at sætte tempoet ned? Vil du gerne fordybe dig mere i kunstens verden? Nyder du at gå på kunstmuseum? Så tag med kunstformidler Helene Lykke Evers på opdagelse i Danmarks ældste og største kunstsamling – Statens Museum for Kunst.

Du får en introduktion til få, nøje håndplukkede kunstværker, kunstneren bag værkerne og den kunsthistoriske kontekst. Samtidig lærer du også vores nationale kunstsamling bedre at kende. Nogle af de temaer, vi kommer til at berøre, er sanselighed, beskuerens inddragelse, den gode fortælling, teknik, materialer og æstetik.

Vigtigst af alt er dog, at vi hver gang tager os god tid, når vi nærstuderer 3-4 kunstværker fra forskellige perioder. Vi bruger vores øjne, kropslige forståelse, øvrige sanser, tanker og fantasi, når vi undersøger kunstnerens teknik og materialevalg, værkets udtryk og symbolik samt museets kuratering.

Kom med på opdagelse i kunstens verden på Statens Museum for Kunst, når vi under titlen “Slow Art” kommer ned i tempo og dykker ind i kunstens farverige og finurlige univers.

Værd at vide

På museet er der mulighed for at låne en skammel, som man kan medbringe i salene. Prisen på kurset er eksklusiv entré til museet.

Tag med FOF København på tur

RUNDVISNINGER OG TURE

Se alle aktuelle ture