Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked, før alle efterårets hold bliver lagt online 22. juni (bemærk ny dato).

foto af rundvisning

Turkalender

Tag med ud og oplev – kunsten, kulturen, arkitekturen og naturen

Vidste du, at vi er en af landets største udbydere af rundvisninger, byvandringer og ture? Hver sæson byder vi på et væld af forskellige oplevelser: Højaktuelle kunstudstillinger, sæsonbestemte naturture, byvandringer, omvisninger på hovedstadens mange museer og busture til kulturelle og historiske seværdigheder i hele Danmark.

Tag bl.a. med på opdagelse i byens rum, deltag i guidede gallerivandringer eller prøv en af vores bus- og sejlture – f.eks. en forårsdag på Sprogø eller rundt om middelalderens Øresund. Vi har også masser af ture ud i den skønne natur, hvor du bl.a. kan tage med på sanketur på Amager Fælled eller gå med på en botanisk aftentur ved Småsøerne.  

Alle vores rundvisninger og ture ledes af fagligt kompetente foredragsholdere med stor erfaring i formidling af deres viden.

Læs mere om turene nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk.

Filtrér
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4