Skip to content
foto af rundvisning

Turkalender

Tag med ud og oplev – kunsten, kulturen, arkitekturen og naturen

Vidste du, at vi er en af landets største udbydere af rundvisninger, byvandringer og ture? Hver sæson byder vi på et væld af forskellige oplevelser: Højaktuelle kunstudstillinger, sæsonbestemte naturture, byvandringer, omvisninger på hovedstadens mange museer og busture til kulturelle og historiske seværdigheder i hele Danmark.

Tag bl.a. med på tur, på Christianshavn og hør om bydelens udvikling, hemmeligheder og de mange røverhistorier. Du kan også tage en tur tilbage til 1700-tallets København med tegneserie forfatter Karoline Stjernfelt. Eller med ud i naturen på svampetur eller urtevandring.

Alle vores rundvisninger og ture ledes af fagligt kompetente foredragsholdere med stor erfaring i formidling af deres viden.

Læs mere om turene nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér
  1. 1
  2. 2