Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i juni, før alle efterårets hold bliver lagt online 21. juni.

Svampeture hos FOF København

Ud i naturen

Ud i naturen

Tag med på en lang række ture i naturen og oplev bl.a. fugle og flagermus, årstidens landskaber og naturskønne omgivelser – alt sammen i selskab med vores passionerede og kompetente naturvejledere. Du kan også tage med på en af vores sanketure til Kongelunden eller i Utterslev Mose, hvor du kan berige dit eget køkken og selv eksperimentere med nye smage ved at indsamle planter fra naturen.

Vi tilbyder også instawalks i Dyrehaven og på Sydhavnstippen, hvor du får tips og tricks til dine naturfotos og værktøjer til at få dem vist på Instagram. Se dem under vores fotokurser.

Se også vores naturture for børn og familier eller gå på opdagelse i vores mange naturfag, hvor du bl.a. kan blive klogere på botanik og ornitologi.

Tilmelding til ture i naturen

Du kan se en oversigt over alle vores ture i naturen nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Du kan også se en oversigt over vores busture til naturskønne egne i Danmark. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller adm@fofkbh.dk

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér