Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Svampeture hos FOF København

Oplevelser i naturen

Tag med os ud i naturen

Tag med på en lang række ture i naturen og oplev bl.a. fugle, årstidens landskaber og naturskønne omgivelser – alt sammen i selskab med vores passionerede og kompetente naturvejledere. 

Kom på sanketur rundt i hele hovedstadsområdet bl.a. i Allerød/Lillerød, Holte, Kongelunden, Utterslev Mose og på Amager Fælled og Kalvebod Fælled.

Er naturen en af dine store interesser, så vil det måske også være noget for dig at gå på opdagelse i vores mange naturfag. Er du fugleinteresseret, så kan du deltage i vores fugleture, hvor vi vil opleve naturens flyvende skatte i deres naturlige levesteder.

Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk.

Filtrér


Måske du også er interesseret i...

FOF København har hvert år over 200 foredrag, debatter, talks og koncerter i hele hovedstadsområdet. Emnerne varierer fra højaktuelle politiske debatter, kunstneriske øjenåbnere og naturvidenskabelige landvindinger til personlige historier. Foredragsholderne er altid engagerede og dygtige formidlere.

Hvis du er nysgerrig på vores udbud af kurser, workshops og holdtræning, så er der også rig mulighed for at finde noget, der passer dig. Hver år har vi tusindvis af muligheder at vælge mellem, hvor du kan dygtiggøre dig inden for lige det felt, du er interesseret i. Opdyrk en gammel hobby, lær en ny, kom i form eller find noget at gå til sammen med dem, du holder af. Vi udbyder f.eks. hold i musik, madlavning, motion, it, kommunikation, sprog og kreative kurser. Vores udbud er for alle aldre og livssituationer, så du nemt finder det, der passer dig – uanset om du leder efter hold under din barsel, i dit seniorliv eller noget helt tredje.

Gør som 45.000 andre: Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få løbende besked om nye hold, konkurrencer og gratis artikler, opskrifter og undervisernes bedste tips og tricks.