Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-18. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Sanketure hos FOF København

Sanketur til Kongelunden

Sanketur i Kongelunden

Tag familien med på en fornøjelig og lærerig vandretur. Vi går gennem skov og strand, og I lærer, hvordan I kan berige jeres køkken med nye spændende smage fra naturen. 

Den valgte lokalitet i Kongelunden rummer mulighed for sankning i mange forskellige sankelandskaber, herunder løvskov, strandeng, klitter og strand. Det er f.eks. muligt at finde strandkvan, strandkarse, strandmalurt, glat burre, (burrerod), valnødder, hindbær, brombær, slåen samt en række forskellige svampe, som f.eks. Karl Johan og vilde champignoner. 

For hver spiselig plante vi finder, fortælles der om udseende, voksested og giftige forvekslingsmuligheder, og der gives gode råd om tilberedning og brug i køkkenet. Der fortælles desuden generelt om indsamling, om regler og om sikkerhed, og der gives tips til, hvordan man bliver bedre til at finde vild mad i naturen.

Medbring

Medbring kurv, urtekniv, handsker og beholdere til indsamling.

Værd at vide

Udflugten gennemføres uanset vejret, så husk passende påklædning.

Tag med FOF København på tur

RUNDVISNINGER OG TURE

Se alle aktuelle ture