Skip to content
Oplev spændende foredrag på Kærbo

Minderne har vi vel lov at have - 5 formiddage på Kærbo

Minderne har vi vel lov at have - 5 formiddage på Kærbo

Richard Ragnvald – Giro 413
En eftermiddag med én af Danmarks mest populære dansktopsolister gennem de sidste mange år. Siden sit store landsgennembrud i 1993 med sangen ” Tak fordi vi er venner” har succesen næsten ingen ende villet tage for den folkekære sanger fra Smilets by, Århus. Det skyldes ikkemindst en lang række meget efterspurgte CD-udgivelser op gennem 90'erne, som efterhånden har resulteret i hele 6guldplader. De 6 guldtitler er ” Jeg har en drøm ” – ” Minefavoritter ” – ” Mit Stjernetegn ” – ” Hits på dansktoppen 98 ”og, senest, en dobbelt guldplade, ” Giro 413”, som er en udgivelse med diverse kunstnere.
Tirsdag 05-09-2023
 
Maria B. Høyer – Gamle danske sange
En formiddag i sangens verden. Sang påvirker mennesker positivt på så mange måder – det knytter os sammen, det styrker vores selvværd, stimulerer vores hjerne og vi bliver gladere. Det er fordi, kroppen udskiller endorfiner og kærlighedshormonet oxytocin. Vi oplever glæde og lykke –fuldstændig som når vi kysser og krammer. Denne formiddag skal lytte til nogle af de mest populære gamle sange og du må også gerne synge med.
Tirsdag 03-10-2023
 
Lise Nees - Danske film- og revysange
Sangene fra de danske film og revyer er en hel sangskat i sig selv. Alle sammen små perler, der minder os om dejlige stunder i biografen eller sange, vi har sunget med på, når de blev spillet i radioen. Så denne formiddag sætter vi os godt til rette, gør stemmen klar og sammen tager på en rejsetilbage til din ungdom.
Tirsdag 07-11-2023
 
Jan Tvernø – Røverhistorier fra alverdens støvede landeveje
Skal man være røver for at fortælle røverhistorier? Næh, men det hjælper, hvis man har rejst rundt i verden og set, oplevet og mødt lidt af hvert. Det har Jan Tvernø –eventyrer og iværksætter, og nu fortæller han om sinemange rejser og de mennesker, han har mødt på alverdens landeveje og midt ude i ingenting. Han er så god til det, at du helt glemmer, at du ikke selv var med på turen. Men du villeønske, at du var! Hør om hvordan man tackler to sikkerhedslandinger på Papua Ny-Guinea og om mødet med bjerggorillaer i Uganda. Du får også gode råd til, hvad man tager med som værtindegave, når man er på besøg hos nomader i Mongoliet, og du får indsigt i hvilke tanker, man gør sig, når man står på toppen af Perus højeste bjerg og ved, at man stadig mangler den farligste del af turen – at komme sikkert ned igen. Foredraget giver dig kort sagt en oplevelse ud over det sædvanlige, der bakkes op af Jansegne fantastiske fotos.
Tirsdag 13-02-2024
 
Kim Højgaard Rasmussen – Rundtur i Afrika
Denne formiddag skal vi på rundrejse i Afrika. Vi skal høre om livet i Uganda, Tanzania og Kenya se billeder af den smukke natur og det helt fantastiske dyreliv. Vi sejler en tur op ad floderne i Cameroun og skal se billeder fra en pygmæ-landsby og være med på en bjergvandring gennem Cameroun.
Tirsdag 05-03-2023

Værd at vide
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.