Skip to content
Yoga for alle FOF Køge Bugt

Yin Yoga - oplev din krop på ny

Yin Yoga - oplev din krop på ny

I denne Yin Yoga klasse lærer du at slippe dagens opgaver, stress og pligter. Her giver du dig selv en velfortjent pause, hvor du lærer dig selv at give egenomsorg, finde ro og genopladning. Vi arbejder med forskellige hjælpemidler, herunder tæpper, blokke og yogapøller. Øvelserne holdes i 3-5 minutter og foregår i et langsomt og velafbalanceret tempo. Alle kan derfor være med, uanset forudgående kendskab til Yin Yoga.

Det primære fokusområde er smidiggørelse af bindevævet. I Yin Yoga presser vi ikke kroppen. Vi arbejder med åndedrættet, som lærer os at slappe af og give slip på spændinger fysisk, som psykisk. Tiden i stillingerne vil blødgøre bindevævet og dermed reducerer stivhed og arvæv fra operationer og gamle skader.

At bevæge bindevævet har mange fordele. Forskningen viser, at du vil kunne lindre muskelsmerter, hovedpine, nakke og rygsmerter, få mere bevægelsesfrihed, bedre kropsholdning og optimal vejrtrækning. Kort sagt: Med en regelmæssig Yin Yogaen praksis får du et velfungerende smidigt bindevæv, som har en positiv betydning for kroppens aldringsproces.

Kom lær din krop og dens signaler bedre at kende. På Yin Yoga måtten finder du et rum hvor du kan lære at heale dig selv og give dig selv mere energi og velvære.

Du er velkommen til at kontakte underviseren, hvis du har spørgsmål.

 


Filtrér