Skip to content

Underviser til Familietid

Vi søger undervisere til vores hold i Familieliv

Underviser til hold for gravide, barslende og familier 

Har du sans for at tilrettelægge skræddersyet undervisning for gravide, barslende og/eller familier, og vil du være en del af et passioneret underviserteam?

 

Vi søger primært undervisere til hold i Solrød, Roskilde, Greve, Ishøj, Hvalsø, Egedal og på Stevns, og i øjeblikket mangler vi bl.a. undervisere til: 

 

  • Efterfødselstræning og -yoga
  • Førfødselstræning
  • Yoga og pilates for gravide
  • Babymotorik
  • Rytmik, leg og bevægelse
  • Tumlegymnastik
  • Babytegn

Derudover er vi altid interesserede i at udforske nye tendenser og områder inden for familie- og børnehold, og vi bliver meget glade, når vi får inputs og forslag til nye familiehold og -workshops, så kontakt os endelig, hvis du sidder med en god idé.

En del af vores passionerede team for børne- og familiehold 

Som underviser på vores hold for Familietid får du en nøgleposition i vores arbejde, og du er med til at sikre, at vores kursister får den bedste oplevelse. Vi tilbyder et spændende og givende job i en stærk virksomhed præget af samarbejde, fællesskab og utrættelig lyst til at tilbyde folkeoplysende undervisning for alle, uanset forudsætning. 

 

Praktiske oplysninger

Som underviser i FOF Køge Bugt ansættes du på timebasis, og aflønningen sker jf. folkeoplsyningsloven. Lønnen beregnes i henhold til Undervisningsministeriets bekendtgørelse om løn- og ansættelsesvilkår for lærere ved undervisning mv. efter folkeoplysningsloven. 

 

Send din ansøgning til Sofie Lykke Nielsen på sni@fof.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på kogebugt@fof.dk eller tlf. 5665 5322.