Skip to content
 Miljømærkning og certificeringer - køb miljøbevidst

Op på mærkerne

Op på mærkerne

Vil du som forbruger købe ind med øget omtanke for klima, miljø, sundhed og socialt ansvar gennem certificerede produkter? Så kom med til dette foredrag, hvor du får viden, så du kan finde vej i mærkejunglen, hvor det er noget nær umuligt at skelne troværdige og uafhængige forbrugermærker fra greenwash og marketing-støj. 
 
Du får en guide til hvordan du kan gøre en forskel, når det kommer til klima, miljø, personlig sundhed og socialt ansvar og du lærer at spotte de 38 troværdige og uafhængige certificeringer, der ikke er greenwash eller vildledende marketingsstunt.
Undervejs skal vi selvfølgelig quizze: Greenwash eller troværdigt mærke? Deltagerne skal teste deres nyerhvervede viden. Og endelig skal vi på prisjagt: Hvordan kan du forbruge ansvarligt, uden det slår bunden ud af din privatøkonomi?

Om:
Lars Ludvigsen er cand.mag. og konsulent inden for bæredygtig kommunikation og hovedforfatter på Op på mærkerne. Forfatter til to fagbøger om certificerede mærker: Mærk Din Forretning og Global Third-Party
Certification and Labelling.

Kasper Nesager-Hansen er cand.merc. fra CBS. Han arbejder bl.a. som associeret partner i Letz Certi og som journalist inden for forbrugerelektronik. Han har skrevet for blandt andre Berlingske, Jyllands-Posten og TechRadar.