Skip to content
Aktiekursus for let øvede i FOF Nordsjælland

Aktier for letøvede

Aktier for letøvede

I dette forløb kigger vi mere på de tekniske faktorer i aktiemarkedet og dykker dybere ned i Teknisk Analyse. Vi skal arbejde med, hvordan du kan analysere aktier, indeks m.m. ud fra Teknisk Analyse. 

Vi kommer til at kigge på de mest effektive værktøjer indenfor Teknisk Analyse til at spotte trends samt advarsler. Desuden hvordan du kan bruge Teknisk Analyse til at definere din risiko samt opbygge en portefølje. Vi taler også om makro-tendenser og kombinerer dem med Teknisk Analyse.

Kurset henvender sig primært til letøvede investorer, som vil bygge videre på den viden om markedet de allerede har og få flere værktøjer til at handle ud fra.

Det siger deltagerne:

"Tak for et helt igennem forrygende kursus! Vi har glædet os til at komme hver uge og er gået glade, berigede og ikke mindst meget klogere hjem. Din formidling af svært stof har været så fin, jeg tror du fik alle med på kurset, unge som gamle."

"Tak for 4x2 supertimer med ny læring om, hvordan vi bedst gebærder os i aktieverdenen. Jeg forventer, det bliver alle pengene værd."