Skip to content

Vi er glade for at kunne genåbne fra den 17. januar! Husk mundbind og gyldigt coronapas.

Læs mere her.
Økonomi og aktiekurser i FOF Nordsjælland

Aktiv på arven

Aktiv på arven

Afgifter i forbindelse med arv er steget med mere end 50% gennem de seneste år. I mange tilfælde kan denne skat helt undgås med lidt rettidig omhu. Ved at være aktiv på arven kan du spare dig for både personlige, familiære og ikke mindst økonomiske kvaler senere i livet – eller efter.

På dette kursus forklarer privatøkonomisk rådgiver Karsten Engmann Jensen, hvordan du kan optimere dine pensioner og regne på din formue, sådan at du ved hvad du har resten af livet. Det giver dig muligheden for aktivt at vurdere hvad du har af penge til dig selv og hvad du måske bør overveje at overdrage til næste generationer – mens du selv har glæde af pengene.

På samme kursus forklarer advokat Eva Meiling, hvordan du navigerer mest sikkert gennem den juridiske jungle som hersker omkring arveregler, arveklasser og ikke mindst, hvad man skal forholde sig til, når man udfærdiger testamente som alle kan leve med, når man ikke selv er der mere.

Om Eva Meiling:
Eva Meiling er beskikket som advokat i 1994. Hun har advokatkontoret på Virum Torv og Birkerød Advokater. Eva Meiling er en meget erfaren familieretsadvokat og arbejder med alle familieretlige aspekter, herunder testamente og rådgivning om familieretlige forhold, arv og dødsboer samt separation og skilsmisser. Hun er medlem af Danske Familieretsadvokater og derudover rådgiver i Ældresagen.