Skip to content
Foredrag om Det Okkulte Helsingør med Bo Bomuld i FOF Nordsjælland

Det okkulte Helsingør

Det okkulte Helsingør

(og andre gåsehudsfremkaldende steder og væsener i Danmark)

Helsingør er en fantastisk by. Fantastisk frygtindgydende. I særdeleshed på de helt særlige dage, hvor de druknede går hvileløst gennem tågen i gaderne, når den trebenede helhests karakteristiske gang høres ved Sct. Olai kirke, eller når du går gennem byens mest betændte historie i Rakkerranden nord for Marienlyst Slot ...

Men Helsingør er kun toppen af isbjerget. Kom med og hør, hvad hele Danmark gemmer på, hvad der lurer i huse, skove, søer og himmelrummet. En uhyggelig og sær aften, der vil gøre, at du aldrig vil se dit land eller by på samme måde igen …

Da bogen Det Okkulte Danmark blev udsendt af Gyldendal i februar 2019, markerede den for Bo Bomuld det foreløbige højdepunkt på mere end 20 års research og udgivelser af både bøger og artikler om et utal af spændende, gruopvækkende og gåsehudsfremkaldende oplevelser.

Vi lever i en tid, hvor folk er yderst interesserede og søgende udi ånder, spøgelser, gengangere, varulve, monstre og UFO’er. Ifølge undersøgelsen ”Hvad tror danskerne på?” fra Aarhus Universitet tror 14,34% af befolkningen på spøgelser, mens en nylig YouGov analyse viste, at 58% af os banker i bordet og siger 7-9-13, hvis vi taler om noget, som ikke må ske.

Men man behøver ikke tro på det uforklarlige for at blive underholdt af Bos tour-de-force i det overnaturlige – for virkeligheden overgår altid fantasien!

Bo Bomuld Hamilton-Wittendorff er et kommunikationsmenneske, der arbejder med indlevelse i feltet mellem produkter, oplevelser, behov og mennesker. Et godt eksempel på Bos arbejde er P3’s løfte “Det man hører er man selv”. Bo elsker gode fortællinger, der giver gåsehud.

Tag dit eget okkulte tip med! Efter foredraget er der mulighed for spørgsmål, ligesom Bo meget gerne vil høre om dine egne personlige, okkulte oplevelser i Helsingør og omegn.