Skip to content
Foredrag med Elisa Lykke i FOF Nordsjælland 2022

Elisa Lykke - Fantasier!

Elisa Lykke - Fantasier!

Tilbage i januar 2021 udgav Elisa Lykke sammen med syv kendte, danske kvinder den dampende hede novellesamling ”Kvindefantasier” med otte selvstændige, erotiske noveller. Den blev efterfulgt af ”Kvindefantasier 2”, og i 2022 år var det så fantasier spundet af mandlige hjerner - ”Mandefantasier”. 

Elisa Lykke beretter om, hvordan hun fik idéen til novellesamlingen og om sit eget liv som tidligere husmor, nu som single og alt hvad det bærer med sig af dating apps, glæde, besværligheder og humor. Hun deler også ud af sit eget fantasiunivers, og hvad der har drevet hendes fantasier siden hendes teenageår.

Hun dykker ned i hvor svært, det har været at overtale mange af de kendte til at medvirke i skriverierne, om hendes mission om at få de unge til at læse erotik fremfor at blive flasket op med pornoen på nettet, om oplevelsen af hvor tabuiseret det stadig er at tale højt om sex, og om de mange hundredvis af kvinder, der har bombarderet hende med en glæde over, hvor kvindefrigørende de noveller har været for dem.

Målet for Elisa Lykke er at rykke ved tabuet om, at kvinder ikke har lige så meget lyst til sex som mænd. Fjerne alt hvad der hedder tabu, skyld og skam og løfte kvinders lyst endnu mere. 

En aften med høj energi, humor og en masse lir.