Skip to content
Foredrag med krigsfotograf Jan Grarup i FOF Nordsjælland

Jan Grarup - Hvor jernkorsene gror

Jan Grarup - Hvor jernkorsene gror

Prisbelønnet fotograf Jan Grarup tager os med helt ind bag facaden. Fra han som ung fotograf dækkede sin første konflikt, over sit misbrug af alkohol og stoffer til prisvindende international krigsfotograf. Foredraget er en tour de force med dybt personlige historier og private billeder, der aldrig tidligere er blevet vist, af en af verdens bedste krigsfotografer. 

Gennem mere end 30 år har Jan Grarup rejst verden rundt til krigs- og katastrofeområder for at dokumentere ødelæggelserne og de konsekvenser, der rammer uskyldige mennesker. I Hvor jernkorsene gror fortæller han sine barske og gruopvækkende oplevelser fra bl.a. Rwanda, Rumænien, Irak, Haiti, Somalia, Sudan, og Balkan. Denne aften vil han også fortælle om sine seneste oplevelser fra krigen i Ukraine og vise billeder derfra. Glæd dig til et enestående indblik i hans fotografering og fortælling.

For krigsfotograf Jan Grarup er fotojournalistikken det værktøj, som fungerer bedst og mest effektivt, når de barske historier skal fortælles og formidles.