Skip to content
Foredrag med Karen-Marie Lillelund hos FOF Nordsjælland 2023

Karen-Marie Lillelund - Humor som værktøj til livsglæde

Karen-Marie Lillelund - Humor som værktøj til livsglæde

Glæd dig til en aften med både dyb alvor og masser af humor og grin!

Humor er en eftertragtet egenskab. Vi ønsker os kærester og kolleger med humor, og det gør da heller ikke noget, hvis kioskmanden og kasseassistenten har et humoristisk overskud! Men det hjælper ikke meget, hvis vi nøjes med at ønske os, at omgivelserne har humor. Vi kan som bekendt ikke ændre andres adfærd - kun vores egen.

Det humoristiske overskud starter hos os selv, og Karen-Marie Lillelund giver denne aften mange forskellige bud på, hvor vi kan begynde i det nære, på jobbet, i parforholdet og i forhold til os selv.

Det er en udbredt misforståelse, at nogle mennesker simpelthen mangler humoristisk sans. De har den. De har bare aldrig trænet den. Andre har fået humoren ind allerede fra barndommen, og de har selvfølgelig en fordel. Ligesom mennesker, der har fået grundlagt gode motionsvaner allerede i en tidlig alder har nemmere ved at fastholde et sundt aktivitetsniveau. Men det er aldrig for sent at gå i gang. Heller ikke når det gælder humor.

Der er mange forskellige veje til mere munterhed i hverdagen, og alt efter personlighed vil nogle virke lettere end andre. Men en ting er sikkert: Der er en humoristisk vej til os alle. Det gælder bare om at finde den. Det gør livet så meget lettere, når man har den slags værktøjer med på rejsen.