Skip to content
Camille-Vivienne

Åndedrættet

Åndedrættet

Vejen til en sundere og stærkere krop  
Du trækker vejret hele tiden, ellers var du ikke i live. Men HVORDAN du trækker vejret, betyder noget for hele din krop. I en moderne hverdag oplever mange, at livet går lidt for stærkt, og at kroppen begynder at sige fra med smerter og stress.

Camille Vienne øser denne aften ud af sin viden om kroppen, og hun sætter fokus på, hvordan åndedrættet påvirker vores energi, biokemi, musklernes styrke, blodtrykket, stressniveau, og meget mere. Du går hjem med en forståelse af, hvad du kan bruge åndedrættet til, hvorfor du overhovedet skal bruge tid på at træne åndedrættet, og også HVORDAN du træner dit åndedræt. Et spændende foredrag om åndedrættets styrke, og hvordan du kan hjælpe din krop med åndedrætstræning.

Om Camille Vienne
Kropsterapeut, Pilates-instruktør, åndedrætsterapeut og mindset-mentor.
Camilles arbejde er en kombination af alt det hun har lært gennem sin professionelle dansekarriere, uddannelser indenfor bevægelse, massage, kropsterapi, holistisk psykologi, og healing.
Camille Vienne er kendt for sin evne til at formidle på en let og simpel måde. Baggrundsviden indenfor emnet ikke er nødvendig, alle kan være med.