Skip to content
Foredrag om kolesterol med Jerk W. Langer hos FOF Nordsjælland 2022

Jerk Langer - Sænk dit kolesterol

Jerk Langer - Sænk dit kolesterol

Hvad kan jeg selv gøre? spørger mange helt spontant, når lægen fortæller, at kolesteroltallet er gået så meget i vejret, at risikoen for blodprop desværre går samme vej. Over to millioner danskere har højt kolesterol.

Læge Jerk W. Langer har samlet videnskabens seneste resultater og anbefalinger om, hvordan vi selv kan gøre en indsats for at spise os til et sundere kolesteroltal og prøve at få blodtrykket på plads.

Foredraget er baseret på hans nye bog Sænk dit kolesterol fra Politikens Forlag. Jerk har hentet inspiration rundt omkring i verden, hvor befolkningen spiser på sunde måder, og han vil gerne vise, at sund mad hverken er kedelig eller præget af afsavn.

I foredraget præsenterer han forskningen bag de sunde spiseprincipper, som er en ekstra hjertevenlig fortolkning af antiinflammatorisk kost, og viser, hvordan du selv kan følge dem i hverdagen. Få let forståelig viden om den nyeste forskning i, hvad du selv kan gøre for at styre dine tal i en sundere retning, og hvordan sunde kostvaner er et perfekt supplement til medicin.

Du bliver både oplyst, underholdt og inspireret. Du får mange praktiske råd, et par gode grin, venlige puf samt reel viden og konkrete løsninger. Du kan spørge løs, og du bliver mødt helt uden løftede pegefingre.