Skip to content

Vi er glade for at kunne genåbne fra den 17. januar! Husk mundbind og gyldigt coronapas.

Læs mere her.
Heltetræning for børn i FOF Nordsjælland

Heltetræning

Heltetræning for børn i FOF Nordsjælland – lad dit barn blive "helten i sit eget liv"

Du har måske set film om Superhelte, spillet et spil, læst en bog, men har du nogensinde været helt? Denne sæsons tema er Superhelte, og hvem vil ikke gerne være ligesom Hulk, Superman, Spiderman, Batman, Supergirl, Catwoman, eller Ironman? 

I samarbejde med Forening for Heltetræning, tilbyder FOF Nordsjælland kurser i Heltetræning for børn og unge. Heltetræning udvikler dit barns styrker og hjælper det med at lære nye sider af sig selv at kende, så det kan begå sig og stå stærkt i sig selv. Gennem praktisk dannelse skaber vi livstrygge og selvbevidste børn med højt selvværd. Heltetræning er målrettet alle børn og unge, men er opdelt efter alder- og udviklingstrin. 

Der er tale om en dannelsesrejse i et 12 ugers forløb med afsluttende Heltetest og Heltefest. Hver gang indeholder en ny færdighed, der er med til at gøre dit barn livstryg, social og livsduelig. Vi træner børn i heltemod, viljestyrke, nærvær, nysgerrighed, selvkontrol og vedholdenhed.  

Har du spørgsmål?

Læs mere om heltetræning på heltetræning.dk, eller kontakt FOF Nordsjælland på kontakt.nordsjaelland@fof.dk eller tlf. 3963 7010.

Filtrér