Skip to content
Heltetræning for børn i FOF Nordsjælland

Heltetræning

Heltetræning for børn i FOF Nordsjælland – lad dit barn blive "helten i sit eget liv"

I denne sæson af Heltetræning skal du lære at hente superkræfter fra den kinesiske tanke om de fem elementer (vand, træ, ild, jord, metal) og navigere rundt i naturen igennem de fire årstider. Du skal lære at træde let og varsomt og blive et med dyrene. Du skal komme i harmoni med naturen og hente ny energi fra himmel og jord. Du skal være helten i dit eget liv, der i fællesskab med andre helte, finder magiske evner frem til at redde den fantastiske jordklode som vi alle sammen bor på. 

I samarbejde med Forening for Heltetræning, tilbyder FOF Nordsjælland kurser i Heltetræning for børn og unge. Heltetræning udvikler dit barns styrker og hjælper det med at lære nye sider af sig selv at kende, så det kan begå sig og stå stærkt i sig selv. Gennem praktisk dannelse skaber vi livstrygge og selvbevidste børn med højt selvværd. Heltetræning er målrettet alle børn og unge, men er opdelt efter alder- og udviklingstrin. 

Der er tale om en dannelsesrejse i et 12 ugers forløb med afsluttende Heltetest og Heltefest. Hver gang indeholder en ny færdighed, der er med til at gøre dit barn livstryg, social og livsduelig. Vi træner børn i heltemod, viljestyrke, nærvær, nysgerrighed, selvkontrol og vedholdenhed.  

Har du spørgsmål?

Læs mere om heltetræning på heltetræning.dk, eller kontakt FOF Nordsjælland på kontakt.nordsjaelland@fof.dk eller tlf. 3963 7010.

Filtrér