Skip to content
Lav eventyrlige papirblomster for børn og voksne hos FOF Nordsjælland

Eventyrlige papirblomster for forældre og børn

Kom og skab smukke blomster i italiensk crepepapir sammen med dit barn. På kurset lærer du først grundlæggende teknikker til at skabe dine egne enkle crepepapirblomster. Herefter skaber alle deres egne papirblomster med det fascinerende og formbare italienske crepepapir, der findes i mange vidunderlige farver og kvaliteter.

En enkelt blomst kan være skulpturel i en vase, de kan sættes på hårbøjler og spænder eller bruges som gaver og pynt. Vi toner bladene med pastelfarver, afslutter blomsterne med blomstertape og måske lidt glimmer.

Kurset kræver ingen forudsætninger og er velegnet til familier/et barn og en voksen.

Målet er ikke at skabe perfekte og naturtro efterligninger, men at arbejde frit fabulerende med enkle teknikker og stole på processen. At nyde det skabende arbejde sammen mens du får kvalitetstid med dit barn.

OBS: Tilmeldingen gælder for et barn og en voksen. Både børn og voksne laver blomster.

Information

  • Dato 06.05.2023-06.05.2023
  • Adresse Byens Hus
    Hellerupvej 22-26
    2900 Hellerup
  • Lokale Forsamlingen
  • Bemærkninger Prisen er for en voksen og et barn. Materialer inkluderet i prisen 200 kr. pr forælder/barn.Medbring gerne:Limpistol, ståltråd (tynd og i grønne eller mørke farver), papirsakse.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 06.05.2023 10:00-15:00 Byens Hus Camilla Hedegaard Møller
Underviser

Camilla Hedegaard Møller

Camilla Møller er arkitekt MAA og har mange års professionel erfaring som underviser i kreative processer.

Camillas undervisning bygger på learning by doing, hvor der er fokus på, hvordan materialerne er medspiller i designprocesserne.