Skip to content
Lær at lave smykker i fimoler for børn og voksne

Smykker i fimoler - workshop

Lav smukke smykker og hårspænder med flotte og sjove perler. Der er noget for enhver smag, og du skal nok komme hjem med både øreringe, armbånd og et fint spænde. 

Fimo er sjovt at arbejde med, og på dette kursus skal vi arbejde med både marmor og terasso-effekt. Vi finder fine øreringe, vedhæng og hårspænder. Der bliver også mulighed for at lave flotte perler. 

Vi bager fimoen på stedet, og du skal nok komme hjem med spændende nyt pynt.

Der skal påregnes et materialegebyr til materialer, der betales direkte til underviser afhængigt af hvor mange smykker man laver.

Information

  • Dato 04.03.2023-04.03.2023
  • Adresse FOF Huset
    Ordrupvej 60
    2920 Charlottenlund
  • Lokale 14 1.sal
  • Bemærkninger Materialer: Alt efter hvad du selv medbringer så skal du regne med ca. 200 kr. til materialer som afregnes direkte med underviseren. Underviseren medbringer fimo ler i forskellige farver og smykkedele i nikkelfrit metal der er forgyldt eller forsølvet. Har du selv smykkedele du gerne vil friske op så tag dem endeligt med. Hvis du har en smykketang må du gerne tage den da underviseren kun et har et begrænset antal.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 04.03.2023 10:00-12:00 FOF Huset Karoline Dahrling Hughes
Underviser

Karoline Dahrling Hughes

Karoline er en kreativ sjæl helt ind til benet. Hun elsker at upcycle og genbruge, og det bedste er, når hun kan inspirere andre til at komme i gang.

Hendes teknikker er uden mønster, intuitive og uden så mange dikkedarer og regler, og det er vigtigt for hende at vise nemme tilgange, så alle kan være med.

Karoline har udgivet flere krea-bøger om både syning, farvning og smykker, som du kan se her.

Du kan også følge med på Karolines Instagram her.