Skip to content
Lær avanceret lyslægning på fotokursus i FOF Nordsjælland

Avanceret lyslægning

På dette videregående kursus ser vi på avanceret lyssætning med lamper, små blitz og store flash-anlæg samt paraplyer og softbokse – både inde og ude.

Genrerne spænder fra portræt- og modelfotografering over makro-fotografering af blomster til rejsefotografering. Vi går et spadestik dybere med billedredigeringen og diskuterer komposition og etik under optagelserne og i redigeringen. 

En af undervisningsaftenerne bliver efter aftale konverteret til en fototur.

Forudsætninger: Du skal have styr på dit kamera og vide hvad tid, blænde, afstand og ISO er. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 22.03.2023 18:00-21:00 Foreningshuset Rungstedvej Peter Hauerbach
2 Onsdag 29.03.2023 18:00-21:00 Foreningshuset Rungstedvej Peter Hauerbach
3 Onsdag 12.04.2023 18:00-21:00 Foreningshuset Rungstedvej Peter Hauerbach
Se alle Se færre
Underviser

Peter Hauerbach

Peter Hauerbach er fotograf, primært indenfor presse og reportage, men har også haft atelier til portræt- og modefotografering. Han har fået sin fotografiske uddannelse på Fotoskolan i Stockholm og har siden taget mange specialkurser og efteruddannelser i USA og gennem Pressefotograf Forbundet.

Peter har et lille speciale indenfor rejse- og undervandsreportager, men fotograferer til daglig for danske og udenlandske dag- og ugeblade. Da han i sin tid kom tilbage fra Sverige, underviste Peter i fotografering og mørkekammerteknik på aftenskole og ungdomsskole nogle år.

Siden fulgte mange travle år, hvor fotograferingen gik fra at være analog med film til at blive digital. Mørkekammeret blev skiftet ud med computer og billedbehandlingsprogrammer. Men så, for nogle år siden, forestod Peter nogle fotografiske workshops og genfandt fornøjelsen ved at undervise. Siden har han undervist ved FOF Nordsjælland ved siden af sit fortsatte arbejde med presse- og reportagefotografering ”ude i samfundet”.