Skip to content

Leder du efter hold med start efter 1. juni 2024? Vi fusionerer med FOF København og får ny hjemmeside.

Læs mere her.
Lær at fotografere hos FOF Nordsjælland

Få styr på teknikken og kontrol over kameraet

Få styr på teknikken og kontrol over kameraet

Få styr på alle dit kameras indstillinger.
Alt for mange køber et dyrt kamera, der kan en masse - for derefter at stille det på ”automatik” og overlade resultatet fuldstændig til kameraet. På dette kursus gennemgår vi lukker tider, blænde, dybdeskarphed, ISO, hvidbalance og objektiver. Vi kommer forbi lyssætning med blitz og kunst lys, og de sidste gange redigerer vi billederne i Photoshop Elements.

Vi konverterer desuden en undervisningsgang til en lørdags/søndags-ekskursion med foto i praksis - efter fælles aftale. 
Forudsætning: Du har et kamera der kan indstilles til ”M” for manuel, og kender dit eget kamera. Du skal til billedredigeringen råde over en bærbar computer. 
Regn med en ekstra udgift på ca. 50 kr. til model.

Vi bruger også et par aftener på fotografering med kunstlys og blitz. I slutningen af kurset behandler vi billederne i Photoshop Elements og justerer kontrast, skarphed og farver. Efter kurset vil du have kontrol over den tekniske side af fotografering og føle dig bedre rustet til at få gode rejse-, natur- og familiebilleder i kassen.

I kursusforløbet vil vi konvertere en undervisningsgang til en lørdags/søndags-ekskursion med foto i praksis - efter fælles aftale.

Forudsætning: Du har et kamera der kan indstilles til ”M” for manuel, og kender dit eget kamera. Af tidsmæssige årsager kan vi ikke gennemgå de enkelte apparaters menuer. Du skal til billedredigeringen råde over en bærbar computer.

Kurset foregår i Hillerød.

Vi har kurser i kommunerne Gentofte, Furesø, Allerød, Hillerød, Hørsholm, Fredensborg, Helsingør, Gribskov og Halsnæs.

Se også vores andre kurser indenfor IT- og foto