Skip to content
Re-design syning med genbrugsmaterialer

Re-design, Tøj og tekstiler - syning LIGE UGER

Re-design, Tøj og tekstiler - syning LIGE UGER

På dette kursus arbejder vi med genbrugsmaterialer. Vi syr gammelt om til nyt, laver smukke reparationer og giver nyt liv til gamle tekstiler. Vi arbejder både ud fra færdige symønstre og med frit design ud fra hvilke muligheder, materialerne giver os.

Materialerne finder du i dit klædeskab eller i genbrugsbutikker – eller du bytter med dine medkursister. På kurset vil du også lære at bruge og vedligeholde din symaskine, så den kan holde i mange år. Du vil lære om tekstile materialer og teknikker - og få masser af inspiration til at genanvende, reparere og vedligeholde dit tøj.

Der er mulighed for individuel vejledning og undervisningen tilrettelægges efter deltagernes ønsker og niveau. Du vælger selv, om du vil sy eller reparere tøj, tasker, puder, gardiner - og om du vil sy til dig selv eller til andre.

Der skal påregnes udgifter til materialer. Du vil inden kursusstart få tilsendt en mail fra underviser med mere information herom. Har du spørgsmål til kurset, er du velkommen til at kontakte underviser Katrine Esse. 

FOF Nordsjælland har kurser i Gentofte, Hellerup, Charlottenlund, Hørsholm, Hillerød, Rungsted, Helsinge, Helsingør, Espergærde, Værløse, Farum, Allerød, Gribskov, Halsnæs, Fredensborg og Furesø.


Se også vores andre sy- og designkurser her