Skip to content
Lær at lave en Karen Blixen buket på kursus i blomsterbinding hos FOF Nordsjælland

Karen Blixen inspireret buket

Karen Blixens buketter var og er kendt for sammensætningen af blomster, især stauder fra haven og grøftekantsblomster, kombineret med grene og andet grønt hun kunne finde i sin have.

På denne workshop kommer du til at arbejde med spændende materialer såsom troldegrene, blomster og grønt fra haven. Du lærer trin for trin, hvordan man klargøre sine blomster inden man binder dem.

Vi binder Karen Blixen-buketter med spiralmetoden, så du lærer hvordan blomsterbindere får buketterne til at fremstå sammenhængende og harmoniske ved at lære om sammensætning af blomsterarterne og form samt komposition af blomsternes længde og størrelser, for at opnå det udtryk du ønsker. I den sammenhæng lærer du også, hvordan du bruger de tekniske materialer.

Materialer inkluderet.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 11.02.2023 10:00-14:00 Byens Hus Catrine Waltersdorph Hansen
2 Søndag 12.02.2023 10:00-14:00 Byens Hus Catrine Waltersdorph Hansen
Underviser

Catrine Waltersdorph Hansen

Catrines erfaringer spænder bredt, fra butikschef hos Magasin Flowers til selvstædig erhvervsdrivende indenfor søgemaskineoptimeringer.

Hun har arbejdet på tværs af en række som blomsterhandlere, hvor hun har skabt blomsterdekorationer, undervist i blomsterdesign fra dørkranse af tørre blomster, brug af Oasis og centerpieces til bryllupsbuket og forskellige former for buketdesign. 

Blomster og naturens omfangsrige muligheder og farver, påvirker sanserne og sindet meget positivt, som betyder at blomster og naturen i sig selv, har høj værdi i mange sammenhænge, og denne værdi afspejler sig som udgangspunkt i alt Catrines arbejde. Fra de tanker, ideer og ønsker, er værdien altid at skabe dét unikke.