Skip to content
Lær at lave en omvendt keglebuket på kursus i blomsterbinding hos FOF Nordsjælland

Omvendt keglebuket

Omvendt keglebuket

"Omvendt kegle" er det faglige term for store vilde buketter, hvor buketten på samme tid er simpel, hvor buketterne ser tilfældige ud, men er harmonisk og “vilde” i dens komposition. 

Rigtig mange køber det vi kalder bundtvarer fra deres lokale supermarkedet, men har svært ved at sammensætte blomsterne til en stor buket. Omvendt kegle kendes også som de buketter, der er store i fyldet med brug af enkelte blomster og grønt. Buketterne er på samme tid er simple, hvor materialerne ser ud til at være tilfældige i komposition, men stadig rammer harmoni og ro. 

På dette blomsterbindingskursus lære du hvordan blomsterhandlerne skaber en harmonisk, men vild buket fra de samme blomster, du køber som bundtvarer. 

Vi gennemgår blomsternes form og struktur, og du lærer hvordan man som blomsterbinder benytter sig af de forskellige former og farver samt placering af blomsterne, der findes for at ramme det unikke udtryk man ønsker sig.

I omvendt kegle dykker vi ned i de metoder, der gør at buketterne er vilde, hvor harmonien stadig opnås. Teknisk vil vi arbejde med grene og græsser, som er med til at skabe det “vilde” i buketten. Vi kommer både ind på spiralmetode og parallelbinderi.

Materialer inkluderet.