Skip to content
Lær at lave en rokokobuket på kursus i blomsterbinding hos FOF Nordsjælland

Rokokobuketten

Hvordan får blomsterhandlerne lige præcis den runde perfekte form på deres buket? Og hvordan kan man ud fra grundformen skabe lette, luftige buketter?

Symmetrisk buket kendes som rund grundform og teknikken bruges, som den primære metode i blomsterbinderi. 

På workshoppen lærer du hvilke blomster du skal bruge og hvordan de skal placeres for at få denne elegante runde form, hvor hvert materiale er placeret, så man opnår en symmetrisk buket. Vi kommer til at arbejde med spiralmetoden i vores binderi, klargøring af blomster og lære vigtigheden af, hvad forbindelse materialer gør for at skabe form i den symmetriske buket.

Materialer inkluderet.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 29.04.2023 10:00-14:00 Byens Hus Catrine Waltersdorph Hansen
2 Søndag 30.04.2023 10:00-14:00 Byens Hus Catrine Waltersdorph Hansen
Underviser

Catrine Waltersdorph Hansen

Catrines erfaringer spænder bredt, fra butikschef hos Magasin Flowers til selvstædig erhvervsdrivende indenfor søgemaskineoptimeringer.

Hun har arbejdet på tværs af en række som blomsterhandlere, hvor hun har skabt blomsterdekorationer, undervist i blomsterdesign fra dørkranse af tørre blomster, brug af Oasis og centerpieces til bryllupsbuket og forskellige former for buketdesign. 

Blomster og naturens omfangsrige muligheder og farver, påvirker sanserne og sindet meget positivt, som betyder at blomster og naturen i sig selv, har høj værdi i mange sammenhænge, og denne værdi afspejler sig som udgangspunkt i alt Catrines arbejde. Fra de tanker, ideer og ønsker, er værdien altid at skabe dét unikke.