Skip to content
Tag et kursus i garnfarvning hos FOF Nordsjælland

Garnfarvning - farvelære og farveeksperimenter

Garnfarvning - farvelære og farveeksperimenter

Farv dit eget garn i mikrobølgeovn med forskellige sjove teknikker. Kom til en inspirerende dag med Pernille Cordes, hvor du lærer at farve dit eget garn på en kreativ og nem måde. Garnet dryppes med en eller flere farver, puttes få minutter i mikrobølgeovnen, vaskes og så er det færdigt. 

På dette kursus er der fokus på farvelære, og hvordan du blander farver for at få det resultat, som du ønsker. Vi laver forskellige sjove eksperimenter med farveblandinger. Du får fantastiske resultater og garn med hjem, som er lige til at gå i gang med. Teknikkerne vises også i Pernilles bog: Nem og kreativ garnfarvning i mikrobølgeovn.

Håndfarvning af garn er blevet meget populært i Danmark, og med dette kursus får du rig mulighed for selv at prøve det af derhjemme efterfølgende. Farverne hedder Acid-Dyes (silkemalingsfarver) og er de mest miljøvenlige garnfarver. Garnet varmebehandles i mikrobølgeovn i få minutter, så farven fikseres og ikke smitter af, da de er både vaskeægte og farveægte. 

Du må påregne 400 kr. til materialeudgifter samt 4 bundter garn pr. deltager, som afregnes direkte med underviser. Du har mulighed for at købe mere garn på dagen.

Kort før kurset modtager du en velkomstmail med en liste over ting, du bedes medbringe.