Skip to content
Lær broderi for begyndere på broderikursus i Nordsjælland

Broderi for begyndere

Stikkesting, kontursting, fladsting, møllehjul, franske knuder, nedlagt syning. Der er virkelig mange fantastiske broderisting.

Dette er et kursus for absolut begyndere inden for broderiuniverset. Selvom lidt øvede kursister selvfølgelig også er meget velkomne. Selv om du ikke tidligere har broderet, kan du hurtigt lære grundteknikkerne. Du broderer hvad du har lyst til – fokus er på, at det er sjovt at være kreativ.

Medbring hvad du har i huset af broderitilbehør som saks, nåle med og uden spids, broderigarn og lidt hvid bomuldslærred. Eventuelt også en broderiramme (kan købes hos underviser). Der vil være en mindre materialeudgift (40 kr.) til stofprøver og garn.

Information

  • Dato 08.02.2023-19.04.2023
  • Adresse Grønnevang Skole Afd. Østervan
    3400 Hillerød
  • Lokale Designlokalet (Håndarb.)Blok D
  • Bemærkninger Medbring hvad du har i huset af broderitilbehør som saks, nål med og uden spids, en blyant, lidt broderigarn (f.eks. dmc) og lidt ensfarvet lyst bomuldslærred. Det er ikke de store mængder, der bruges. Eventuelt også en broderiramme (kan også købes hos underviser).

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 08.02.2023 17:00-19:35 Grønnevang Skole Afd. Østervan Jette Braun
2 Onsdag 22.02.2023 17:00-19:35 Grønnevang Skole Afd. Østervan Jette Braun
3 Onsdag 01.03.2023 17:00-19:35 Grønnevang Skole Afd. Østervan Jette Braun
Se alle Se færre
Underviser

Jette Braun

Jette er uddannet tekstilformidler fra Håndarbejdets Fremme med speciale i broderi og tekstiltryk samt cand.pæd.(materiel kultur) fra Aarhus Universitet.

Hun har altid interesseret sig for håndarbejdsteknikker og har derfor taget et af utal af faglige kurser i broderi, tekstiltryk, beklædningssyning, tunesisk hækling, vævning, strik m.m. Desuden har Jette afsluttet Foras faglige broderiuddannelse.

Når hun ikke underviser hos FOF, arbejder Jette i sit eget broderifirma, hvor hun farver silkebroderigarn, designer broderikits og underviser.

Jettes fokus ligger på den kreative proces, og det betyder meget for hende at formidle glæden ved at arbejde med et kreativt håndværk.