Skip to content
Lær at sy i FOF Nordsjælland

Sy-værksted for alle

Sy-værksted for alle

På syværkstedet vil du lære at sy efter færdige mønstre, og du vil lære hvordan du ændrer og tilretter dem efter dine egne ønsker. Du vil også lære at bruge og vedligeholde din symaskine, så den kan holde i mange år. Du vil blive introduceret til forskellige syteknikker og stofkvaliteter samt til brugen af tilbehør og forskellige materialer. Og så vil du få tips og tricks til sy-grej og syteknikker samt masser af inspiration.

På sy-værkstedet er der også mulighed for at arbejde med genbrugstekstiler, reparationer og re-design af dit tøj – og både begyndere og øvede er meget velkomne!

Der er mulighed for individuel vejledning og undervisningen tilrettelægges efter deltagernes ønsker og niveau. Der skal påregnes udgifter til materialer. Du vil inden kursusstart få tilsendt en mail fra underviser med mere information herom. Har du spørgsmål til kurset er du velkommen til at kontakte underviser Katrine Esse.

FOF Nordsjælland har kurser i Gentofte, Hellerup, Charlottenlund, Hørsholm, Hillerød, Rungsted, Helsinge, Helsingør, Espergærde, Værløse, Farum, Allerød, Gribskov, Halsnæs, Fredensborg og Furesø.

Se alle vores sy- og designkurser her og se alle vores kreative kurser her