Skip to content

Leder du efter hold med start efter 1. juni 2024? Vi fusionerer med FOF København og får ny hjemmeside.

Læs mere her.
Malekursus - lær om farver og maleri

Farver og maleri

Farver og maleri

Gennem forskellige inspirerende opgaver med fokus på farvernes forhold til hinanden og virkninger i maleriet, har du mulighed for at udvikle din forståelse af farver og evne til at bruge dem i dit arbejde med maleri.

På kurset vil du komme til at arbejde med forskellige indgangsvinkler til maleriet med fokus på farver, penselstrøg og overflader. Der arbejdes både med figurer, landskaber og abstrakte billeder ud fra opgaver, som underviseren stiller. Ud fra de fælles opgaver, arbejder den enkelte udforskende og kreativt udviklende og vejledes individuelt med henblik på at forstå og udvikle det personlige billedsprog. Vi arbejder med akrylmaling. Undervisningen foregår i et hyggeligt, åbent og inspirerende miljø med plads til både begyndere og øvede.

Mette Wille, som arbejder professionelt med kunst og kunstformidling, vil komme med kunsthistoriske og malertekniske indspark og opgaver og vejleder den enkelte individuelt. 
Der vil i slutningen af dagen være mulighed for at dele dagens arbejde og få god og relevant respons fra underviseren og de andre holddeltagere på den proces, man er i.
www.mettewille.com