Skip to content
Lær at male med akrylmaling hos FOF Nordsjælland

Start med akrylmaleri

Start med akrylmaleri

Her kommer du godt i gang med farver og akrylmaleri på lærred. Du lærer de grundlæggende teknikker. Vi skal lave malerier der ser godt ud og harmonerer i farveskala. Vi omsætter teori fra farvecirklen til øvelser, så du kommer hurtigt i gang med at male. Varme og kolde farver gør en fantastisk virkning, og får farverne til at lyse i maleriet. Vi øver os på at lave farvetoning og komplementærfarver.

Derefter vælger vi et motiv som males på lærred. Jeg viser hvordan man kan gøre. Derefter er du selv i gang. Jeg går rundt og hjælper og her er et hyggeligt og et inspirerende miljø. Vi arbejder på et værksted der ligger i Frederiksværk. Her er dejligt, lyst og varmt, og med udsigt til træer og å-løb. Der er god plads med staffelier, borde, stole og vandbøtter. I pausen drikker vi kaffe/the og har et hyggelig samvær.

Materialer kr. 150, der betales direkte til underviser Tina Rosenberg ved fremmøde. Her er pensler, maling og lærreder og alt hvad du skal bruge. Eller du kan medbringe dine egne materialer.